Kak Erra Menerima Tempahan Sulaman Manik & Labuci

By: Kak Erra

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 3-Feb-2010 03:29 Email | Share | | Bookmark
Profile

 
 
Yeah..masing2 dah dpt kan..Kak Erra pown dah register utk jd BFC!


Tuesday, 2-Feb-2010 08:23 Email | Share | | Bookmark
Cotton Sulam-Highlight /Myosotis Tabur

 
 
 
View all 4 photos...
SALAM sejahtera smer. agak lama Kak Erra sepikan diri. Tiada masalah apa2, projek manik masih berjalan spt biasa...woooo byk koleksi yg lom update...

Kpd pengunjung (adaker yg nak lwt akak ni)..sila layan hasil krastangan Kak Erra eh...

Cotton Sulam-Highlight


Myosotis Tabur



Friday, 11-Dec-2009 12:47 Email | Share | | Bookmark
MANJALARA

 
SALAM PUBLIC holiday kpd rakyat negeri Selangor.....ni meh kita sama2 tgk apa yg Kak Erra kerjakan sewaktu cuti ni..
Sebenarnya akak tengah sedih sb ditinggalkan anak yg ke Trengganu sb ada parade for World band tu..Akak yg kena tinggal seminggu..sob..sob..
Utk rawat hati dukaku tuh..ku tikam ler apa lagi....jom layan eh wp tak seberapa.

Quote:
Dana- kalau nampak manik mmg idea dtg jer...hehe

Quote:
Sarimah- hehhe begitulah adanya...ala org Seremban pun ape kurang kreatifnya...

Quote:
Zan- yala Zan..asik2 bj org kita kerjakan...
Pn RJ-Insyaallah..sapalah hamba ni..tq RJ sb jenguk cni...my idol niiii
Cik Beauty-sama2 slamat tahun baru..semoga selamat sejahtera..


Sunday, 6-Dec-2009 16:33 Email | Share | | Bookmark
KERAWANG BATU

 
SIMPLE sgt yang ni...tp real life nampak classic de verylah...Kat lengan kaft jer...Tgk eh..masa amat cemburu utk berbicara panjang.

Quote:
Mira-smer manik dik...


Thursday, 3-Dec-2009 22:32 Email | Share | | Bookmark
MATAHARI-Rose

 
Design matahari yg tak seberapa dari akak. Semalam dah anto bj ni kat tuan empunyanya. Dari airmukanya dia amat berpuashati & tak abis2 memuji jaitan akak...eish senyum tak mandi akak semalam.. (guraujer). Jom layan gambar wp tak seberapa.


Quote:
Cathy-mmg jahit batu lg sonang tp kena ikut slera pelanggan. Musim kain sifon skrg ni. Akak letak batu kecik kalau kat sifon, daun pon kena design tak padat.
Shima-watler satu, sure cantik nyer. Ya lgu 'matahari' tu mmg ceriakan..

Quote:
Mira- tk dik..u pon apa kurgnya...


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net