Kak Erra Menerima Tempahan Sulaman Manik & Labuci

By: Kak Erra

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 30-Mar-2009 04:15 Email | Share | | Bookmark
TUDUNG- Furchia Twin Tears

 
Frens..jangan bosan (buhsang!) yea...Kak Erra nak abiskan koleksi tudung yg dah di blink2kan ni....


Monday, 30-Mar-2009 03:35 Email | Share | | Bookmark
TUDUNG-Midnight Sea Blue

 
Bersua kembali di Maya ini, eish tak dak gambar bju ke Kak Erra?? Jwbnya belum buat masa ni...so tudung lagi lah ek..Kak Erra jahit sulaman yg paling simple kat tudung kaler 'Midnight Sea Blue' ni..Sb dier agak gelap maka kenalah kita blink blink kan dier..

Enjoy..


Monday, 30-Mar-2009 02:58 Email | Share | | Bookmark
TUDUNG - Green Spora Manjalara

 
Salam di alam maya kawan2 smer. Ni Kak Erra nak tunjuk tudung yang disulam manik n labuci. Memang menguji kesabaran menjahit kat kain jenis ni..

Area rumah Kak Erra ni pulak susah nak dpt netwk broadband, guna gprs very slow nak upload photo..memang kdg2 fedup jugak.


Monday, 16-Mar-2009 06:28 Email | Share | | Bookmark
BEGONIA DE' TEARS

Bhg Depan-Leher
Bhg Dada
Lengan
Frens..remember or not...januari lepas kak erra bercita2 utk menyiapkan ala2 Baiduri cam dekat buku RJ. Lepas tu tak jadik...buka smer...sedey jurai2 ayormato.

Kini..trengg..da siap tapi bkn Baiduri Passion tapi...>kembar dier kowt (RJ n my cikgu Nora tu mmglah expert tapi akak ni cuma kuat semangat hasilnya tak brapa jadi). so kak erra dah letak surat beranak baru utk design ni..."Begonia De'Tears"..Sowri juga sebab photo tak brapa sharp sb pkai camera phone akak yg cap itik...peapa pong..slamat jamu mato na...




Monday, 16-Mar-2009 02:27 Email | Share | | Bookmark
Seronok + Fenin kpala

Salam smer...For this week kak erra xleh nak post apa2, my Optio E20 ni wat hal pulok...

Dari minggu lepas kak erra sbenarnya dok fenin lalat...sb dapat 4 helai bj yg mintak nak design Akasia deFloral tu. Customer yang 2 ni kenalan kak erra & yang dua lagi tu tak pernah kenal tp diorang poskan bj. Adusss design tu memang berpinor akak nak siapkan lagipun special for my best friend datin Lyna sempena besdey dier. Tak sangka ramai minat. Tapi untuk memenuhi hasrat rakan2 yg menempah ni...kak erra sahut cabaran..

....> nantikan kesudahannya...emmm..zzzzz


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net