Kak Erra Menerima Tempahan Sulaman Manik & Labuci

By: Kak Erra

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 17-Feb-2009 02:28 Email | Share | | Bookmark
Orenji Airmata Duyung

Airmata duyung-depan
Pandangan Belakang
Pandangan sisi
Assalamualaikum semua...sebenarnya Kak Erra tengah siapkan satu sf tapi lum siap2 ..dah boring sb dah mauk minggu kedua..stop jap dan buat yang ni..kira kerja sampingan lah ni..jom kita tgk sama2. Frens..komen anda dialu-alukan.

Ini jahit dekat tepi/bawah tudung. Kak Erra tak nak sulam kat atas tudung sb banyak yg dari indon depa dok sulam chengitu. Brand 'lamara' drp indon smer sulam kat atas awningnya. So Kak Erra inginkan kelainan sikit...



Tuesday, 10-Feb-2009 06:24 Email | Share | | Bookmark
Tudung-Diamond Blue Blue

 
 
 
View all 4 photos...
Tudung lagi...Kadang2 jemu nak siapkan baju orang..stop kejap amik tudung dan..trengggg..jadi ni..Kira samoingan lah ni jahit manik kat tudung sendiri.

Jemput singgah umah kita ni dan komen anda dialu-alukan.





Tuesday, 10-Feb-2009 01:00 Email | Share | | Bookmark
Zamrud Manjalara -Aziefa

Zamrud Manjalara -Aziefa
 
 
View all 4 photos...
Salam semua.

Baju ni kwn Kak Erra punye. Cuba memenuhi permintaan Aziefa agar tidak 'tebal' maniknyer. Takut calar kepala baby katanya. Coraknya mak aii susah nak make over sb kena guna hanya dua colour jer. Empunya badan nak pkai tudung pearl...so Kak Erra tak leh lari topik kepada colour lain.

Kalaulah bj sendiri tahulah kerjakan, Kak Erra suka pakai tudung pink kalau colour bj hijau-->maka maniknyer boleh tambah colour pink.

Eh..cop..cop..ini belum siap sepenuhnye..ada sikit lagi nak tambah. Apa2 pun tengok ni dulu...







Friday, 6-Feb-2009 03:02 Email | Share | | Bookmark
Cotton Corak Kusam- Kerawang Batu

 
 
Kebaya Riau ni kainnya dibeli oleh best fren Kak Erra dari Bandung. Kalernye kusam teramat. Kak Erra cubalah make-up skit dengan letak diamond2 ni...




Thursday, 5-Feb-2009 03:45 Email | Share | | Bookmark
Lovely Ranting-Ranting

Lovely Ranting2
 
 
View all 4 photos...
Tension juga yea dgn masa yang ada. Memang Kak Erra tak da masa lar nak jahit kat baju (lengan dan leher). Cuma hari minggu saja yang boleh. So wp bzi kak erra cuba juga chiloq masa utk jahit yg simple kat tudung..macam ni...


[






[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net