Kak Erra Menerima Tempahan Sulaman Manik & Labuci

By: Kak Erra

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 30-Nov-2009 02:47 Email | Share | | Bookmark
MYOSOTIS-ShimShim

 
SALAM SEJAHTERA kepada semua teman2 yg mengunjungi cni..Bj kali ni kepunyaan ShimShim yang amat berkenan design 'Myosotis-ziefa'. Layan photonya ye..Sori frens photo ni dah 3 minggu terperap.

Quote:
Dana-ye ker?? Dana g mane? Lama ghaib tetiba...tu akak letak 'gambo' Tart Nenas' tu..manyak sodap wooo...

Quote:
Shima- tk..entahla..ni diorang xmo kasi akak rehat...msih dok teringat kisah akak nempel soh awk leraikan bonang ari tu ..klakar..bila nk jumpa lagi xtau..Tart tu insyaallah time raya..

Quote:
DANA-syttt aritu g ganu wat per? jalang-jalang eh???


Sunday, 22-Nov-2009 09:18 Email | Share | | Bookmark
Tukar Topik

 
SALAM untuk semua ya. Entri ni tidak melibatkan manik-manik. Kak Erra nak lunaskan janji nk tunjuk gambar kepada semua kwn2 khasnya utk..Nora & Lily. Maklumlah aritu asik citerjer pasai Tart Nenas nih tapi kasi rasa Almond London!

Kak Erra dah berzaman dah dok wat kue Tart ni. Tapi tempahan hanya utk Hari Raya saja. Haa nak tahu sejak 2 tahun kebelakangan ni ramai kwn2 bersungut sb tak dpt kue Tart ni..Nak tau sebabnya..tuuuuu asik sibuk tikam2..

p/s->sekiranya kwn Kak Erra ni terbaca entri kali ni.."Nyah..aku minta maap sb tak dpt siapkan Kue Tart ko raya lepas ye...ampun eh.." (Dia ni kalau order sampai 20 balang)




Quote:
Nora-tq tq sb lawt akak...tart ni hanya muncul waktu raya, insyaallah taun depan..
Ellytq sb luang masa lwt cni..
Mira-tu lar dik..akak hanya buat time raya jer..sori ek.
Pn Rj- ni kisah nak sakat Nora&Lily ni...opss..ni nak chao nak upload manik plak...tq puan sudi lwt kak erra.


Sunday, 22-Nov-2009 06:12 Email | Share | | Bookmark
Fruity Crumble

 
 
EDISI Raya Haji....Minta maaf lupa nak tanya sapa nama tuan bj ni..dihantar melalui adindaku.'Fruity Crumble' ni kira-kira ala Crumble Pepari Dsign tapi jauh panggang dari api lah kan..Setakat ni Kak Erra masih tak mampu nk wat seghupa Pepari. Eish memang Pepari tu seorg yg bersenikan...pasang angan2 suatu hari nk ketemu dia...




Thursday, 19-Nov-2009 05:40 Email | Share | | Bookmark
Tudung Manggis-Lina

 
Hari minggu lepas Kak Erra sempat tikam tudung Zafeera kepunyaan teman akak Lina. Jom tgk.



Monday, 9-Nov-2009 20:55 Email | Share | | Bookmark
MATAHARI

 
LETIH..ntah knapa lately rasa penat sgt. Bizi pulak ngan kerja2 opis, balik rumah mata dah tak tahan nak pandang apa2 pown..tapi bila jeling kat bj org yg dok gantung tu kesian pulak dok perap. Kak Erra ni lebih minat masak sbenarnya..tapi entah camaner daku terjerumus ke manik ni..

Ok jom kita tgk ni bunga matahari..


Quote:
Sarimah-udoh kalo xleh tido tu ciplak ler..bunga ni cepat siap.
Mira-Tgh fenin ni dik oii nak siapkan bj pengantin ni..

Quote:
DANA- tq dik...kalau masak boleh pas kat kwn2 utk rasa so dpt kongsi seronok...ermm pompuan memang tak leh lari pd dapur...


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net