Kak Erra Menerima Tempahan Sulaman Manik & Labuci

By: Kak Erra

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 26-Oct-2009 23:30 Email | Share | | Bookmark
GARDEN FLORAL -AS

 
MALAM yg suram ni..akak dah lebih rajin plak utk mengEntri...ni mai kita sama2 tgk..bunga2 lagi..ranting2 kureng..

Quote:
Mira- tq tq
Juan - done..dah ada tu kat flag sbelah..
RJ -Tq. Amatlah berbesar hati sb Pn sudi jenguk cni..
Dana- dier mmg cutelah!!
Yan - org chow kit lah..

Quote:
ZAN- katnerlah dier skodeng akak ni...


Sunday, 25-Oct-2009 23:52 Email | Share | | Bookmark
GARDEN FLORAL

 
[b]Baju ni kalernye hijau batang bemban (hijau tua lah...) batek sutera. Sulaman Bhg Lengan sahaja. Akak tetiba teringat pattern 'akasia de floral' tapi yg ni takde plak akarnya...apa2 pon jomlah layan hasil kerja tgn akak yg tak seberapa ni... Kalau sudi titipkan komenyea...


Sunday, 25-Oct-2009 06:10 Email | Share | | Bookmark
Cotton Tebuk Embroidery-Biru Nila

 
LAGI...meh kita samer2 tgk ni, kain Cotton Sulam yang akak telah highlight dengan manik n labuci.di bhg lengan sahaja..jom jamu mata yea...


Sunday, 25-Oct-2009 04:19 Email | Share | | Bookmark
BEADS KERAWANG

 
SALAMsemua kenalan2 yg jauh & dekat, rakan2 beaders yg banyak memberi sokongan (sob-sob terharunya)..jom layan entri kali ini yg tak seberapa. Tapi in rela life memang mengancam abis design ni...


Sunday, 25-Oct-2009 03:48 Email | Share | | Bookmark
TUDUNG TUNANG FIZAH

 
Untuk sedondong dgn busana 'pink cair', Fizah (kenalan internet) memberi tugas2 khas utk Kak Erra drp mencari kain, menjahit, last skli proses tikaman ler....punyalah mencabar kalah 'task force YB tau...kain sifon memang menguji kesabaranku..klim tepi tdg dah herot guna mesin lastnye akak sembat pkai tgn jer....

Quote:
ZAN-ala sweet agi gurl yg pkai bj merah kat Kl Tower suatu petang tu...
DANA-memenuhi permintaan kwn-kwn...


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net