Kak Erra Menerima Tempahan Sulaman Manik & Labuci

By: Kak Erra

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 19-Oct-2009 09:04 Email | Share | | Bookmark
Alstromeria -Dusty Pink Fizah

 
 
ASSALAMUALAIKUM wbt....Kenapalah akhir2 ni Kak Erra dilanda wabak "M"..malas nak update fp ni..ni nak kena suntik vitamin ni...Haaa dah ada satu ni bj tunang Fizah (customer akak ni yg akak tak kenal tp skrg dah frenfrenlah).

Design 'Alstromeria' memang lawa utk bakal2 perantin..dipersilakan ye kalau nak kelainan sulaman home made..kalau tempah di butik..mak aiii kak erra pon terbeliak mata bila tanya reghanya...

Tq Fizah kerana mempercayai kerja2 Kak Erra..


Quote:
Mira-Ehhh mira nyer koleksi sf lagi menarik..
Zan-Yelah zan. Ni dah masuk bulan nikah kawen...terujulah tgk 'rose' kat umah Zan..terining nk wat tp pusing2 tak menjadi..
Sarimah-Tq yea sb lwt akak..umah awak pong apa kurangnya dik...


Monday, 28-Sep-2009 07:20 Email | Share | | Bookmark
SHR

 
SHR untuk semua pengunjung erramanik..adaker org nak kunjung..cam sepi jer teratak akak nih...tak per kalau tak dupdate lagilah sepi ye..Wp raya udoh lepas tp masih bulan syawal kan..akak ambil kesempatan pohon maaf kalau ada silap&salah.

Ingat nak ucap b4 raya aritu tp masa tidak mengizinkan...masa ni nak upload maniks pon xdak mood..masih mood raya!..

Akak sempat juga siapkan 2 tudung ala CT utk my close datin nih...tapi berchekang mata jugaklah akak melayan kerenah teman nan sorang nih..jahit sendiri beb..punyalah susah sb mesin jait akak ni cam dah merajuk sb hanya digunapakai sekali setaun jer..time nak raya akak jait langsir. Jom tgk..

Quote:
Cathy- Tq sb singgah sini..tekun&sabar pasti membuahkan hasil. Bagi pelbagaikan design letak berbagai batu..
Bole juga stail tabur kalo letak batu lg cpt siap. .

Quote:
Zan BTnB- Tak dak lah...ni hanya permintaan teman2..jahit manik ok kat tudung tu tp nak jahit tdg tu yg tobat...sifon mmg susah..
Angie- Akak tak tau nk kata apa..cuma kena wat byk kali lah kan...jgn ketat sgt jaitannya..


Friday, 4-Sep-2009 05:20 Email | Share | | Bookmark
Myosotis Pink Blue

 
 
 
MASA amat mencemburui kita utk bersua di alam maya..layanzz jer photo ni..2 pasang bj kurung yg nada warna seakan sama..Hanya sulaman di bhg lengan. Peten maniks pon sama.



Sepasang kebaya kuning air milik anak dara Mak Aya. Sulaman bhg lengan dan bawah baju. Insya Allah Kak Erra akan serahkan bj ni minggu ni jugak...


Quote:
Eeda- tk sb sudi lawat akak yea..ala nti you pong bley wat..simple2 jer tuh..
NORA- Beribu-ribu tk sb lawat akak wp terlalu bizi mase nih...cikgu dah abis jari anak muridmu ni..kena cucuk jarum nak cepat nyer pasai..
DANA-cobalah dik..ooo ada crumble yea.


Friday, 28-Aug-2009 01:16 Email | Share | | Bookmark
PROMO

SALAM Ramadhan kepada smer teman2 beaders smer...sekiranya teman2 akak sekalian inginkan sesuatu utk kelihatan lebih anggun jelita di pagi syawal nanti sila lawat sini ye..zafeeraboutique.fotopages.com. Sesuatu yang menari ada kat situ..


Wednesday, 19-Aug-2009 08:35 Email | Share | | Bookmark
Little Crumble

 
SALAM MANIS&SELAMAT BERPUASA

As usuallah..Kak Erra merajinkan diri utk share dgn kwn2..owh bj memang menguja kesabaranku...gambar kecil(atas) ialah versi yg telah dibuka..ala2 crumble. Sebab2..syttt..anak bujang komen..'bj datin mana nih..bu..' Kak Erra udah tak senang duduk..pikir2 serba tak kena tak dak pilihan laen..ku buka n tikam yg agak simple..ujudlah Little Crumble..cepat jer siapnyer..kredit utk Pepari Dsign yg menambahkan idea akak utk proses tikaman nih...

Quote:
DANA-Hehe geng TKB udoh masuk...dier mmg kiut lah..tq dik..eh eh jgn ketuk kpala plak..jom kita main tikam2 eh..

Quote:
Yan/Diana-sekiranya anda sudi..apalah sgt design akak tu...


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net