Kak Erra Menerima Tempahan Sulaman Manik & Labuci

By: Kak Erra

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 12-Aug-2009 06:55 Email | Share | | Bookmark
Sweet-Sweet Garden

 
 
[b]Teman-teman ni koleksi Kak Erra yg baru sempurna semalam. Slamat menonton eh..


Quote:
Khas utk org yg memang 'cute' tuh...

Quote:
ZAN- hai zan rasenya taklah berisi maner compare nga otai2 yg cam uols ni...akak memang tabik ngan koleksi zan..sgt menikam kolbuku..

Quote:
Hai gadis bertudung merah kt Kl Tower tu..comel jer akak tgk..tempahan lom abis zan kena laju2.hikhik..


Monday, 3-Aug-2009 05:02 Email | Share | | Bookmark
SEEDS -Siti Aisyah

 
SEPERTI biasa Kak Erra amat menghargai komen2 dari teman2 semua. Ok masa kian cemburu...Bju ni kurung bangra milik sepupuku. Tiga kali tukar peten dsebabkan kain sifon yg teramat nipis dan ngerbang semacam. Sampai akak bohsang da tak mo buat. Ingin kupulangkan jer tp semangat tetap jitu. Ku tikam jualah..

Jom kwn2 tgk..tak ada bunga sequin sb susah nk tikam disifon yg ado cuma biji2 benihnyer jer...

Quote:
DANA- alahai tq la DANA, dipersilakan dik oii..kuatkan semangat mesti bole nyer..thanks again sb selalu lawat akak..tak ler akak sepi..

Quote:
ZAN- tgh tak der modal(idea) lar Zan...teringin nk wat cam zan tp tak tercapai akalku..


Wednesday, 29-Jul-2009 01:56 Email | Share | | Bookmark
Kurung Moden NINA

 
 
 
SALAM PENUH KECERIAAN, masa makin suntuk utk kejar tempahan Raya kan..Kak Erra buntu dgn bj NINA ni nak wat style aper..kainnya mak ooiii..sifon yg nipis, lembut senang koyak wp reganya gulp!..Mmg akak dok mimpi nk wat ikut idea UMI aka pepari dsign.(tp utk bj sendirilar..) Dah beberapa kali akak dok tabik spring ngan dsign nye..Satu hari ingin ku tempah ngan dier.

Pada teman2 titipkan komen yea, lama Cikgu ku tak lawat teratak ini. Paling akak harapkan pakar crumble tuh komen, byk2 pong tak per...

Cuci mate dgn 'Crumble SiPari-Pari' edisi yg tak seberapa ni...tata..



Quote:
DANA-alamak member TKB udah msuk..hehe yeker dik..atau saja nk poji akak ni..kristal tu adalah trick nk cepat siapp..

Quote:
Lieyza- ya begitulah kira2nya..latak yg beso2 dulu flwd dgn 2nd besar baru tabur..
ZAN BTnB-Tq..tp akaknyer taklah seberapa crumblenyer..cukuplah utk melepaskan giann.
YAN-Tq..begitulah kira2nya. Kalau nak meletopsss kenalah letak merecun sendiri..

Quote:
IZAN-tq..izan lagilah ngetopsss...
SHEEMA-Tq juga-jom wat lagi..
NORA- btolker lawo..sejak wat yg ni ramai plk yg tempah for openhse raya..tempahan raya udoh totopkan...

Quote:
ZAI- tq tq ghase nak tobat pong ado dik oii..
UMI-Thousand tima acih Umi sudi menaikkan semangat akak, biru mato itam akak ni..kalo nak wat lg..entahlar..


Tuesday, 21-Jul-2009 04:12 Email | Share | | Bookmark
De'berrys -Fatin Umairah

 
 
SALAM & GOOD DAY!- Entri yg paling simple abad ini...Kak Erra suka wat buah2 ni. Tapi jenuh gak nak nyiapkannya. Bj gaun sang puteri kepada kwn ku. Jenis kain cotton berbunga penuh. Tampak amat berbeza setelah ku lekatkan 8 biji berrys dan bunga2nya yg bertaburan.

Sesaper yg ada puteri2 yg tomei2 tu..boleh wat chengini..Akak ni berangan jer sb xdak anak pompuan!

Teman..jgn serik utk mengunjungi teratak ku ini wp entrinya tak segah mana eh...yg penting kita kongsi idea. Kalau sedikit tu dicampur ngan yg kita ada lelama jd banyak...maksud akak idea maniks nyer!

Jom layanzzz.


Jie-memang kena tajam ingatan n penglihatan, draw satu2.Kak Erra jarang guna pen tu sb tikam jer trus kalau guna juga slalu tikam tpt yg xpasang kipas angin.
Eja- tq..akak pown geram.


Thursday, 16-Jul-2009 08:03 Email | Share | | Bookmark
MYOSOTIS- Pink Orkid Eda

 
Salam mesra semua. Kpd beaders2 (merangkap member2) slamat menikam..tu raya dah dekat kena kayuh laju2 TAPI jgn sampai cucuk jarum kat jari....

Bj Pink Orkid ni milik Eda. Dia minta simple design. Paling simple..ni dia MYOSOTIS ni. Dpt bj ari jumaat so ari ahad trus tikam-tikam...sori weekdays Kak Erra tak tikam eh...tp mlm td setelah anakku tido ku curi2 tikam..sampai siappp. Eda dah dapat bj n dah bercuti esok utk meraikan sepupunya nikah..Adoi lain kali jgn wat chengini lagi ek..kok ye pong kasilah 2 minggu...

Jenis kain sifon 1st grade...nipis dan lembut teramat...susah wooo..

Frends, photos pong blur skit sori, ingat td nak soh anakku edit tp terlupa ghupanya dia ada kelas ESOL ari ni..akak tak macho mengedit ni..

Quote:
DIANA- Dgn ini diumumkan..pengomel pertama diizinkan menciplak peten ni..(hahaha guraujer jgn mare ha... ), minah bunga akak ni..

Quote:
Sebut jer mayonis..sonang!

Quote:
DANA- ikut ati akak pong nk wat sarat ngan dedaun gitew tp tuanyer badan xmo..nak batu2 jer..


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net