Kak Erra Menerima Tempahan Sulaman Manik & Labuci

By: Kak Erra

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 8-May-2009 02:30 Email | Share | | Bookmark
Alstroemeria -Gold

 
Hai smer peminat2 jahitan manik, jom kita cuci mata tgk yang ni. Sowrilah photo memang blur tahap gaban. Kak Erra ni memang lemah bab snap-snap nih..

Quote:
eja /jamme - tular nak wat close-up kat gambr tu tak pandai walhal bkn kamera cap ayam..minta pertolongan ngan anakku tp dier tak mo layann...dier kate 'beadingnyer hal pepandaile ibu setel..'

Quote:
Diana- Apa lagi fikir2 utk bju raya lah...sowri ye dik..gambarnyer xbrape jelas.


Monday, 4-May-2009 04:11 Email | Share | | Bookmark
KELIP-KELIP -A tribute to true Luv

 
Salam, welcome beading lovers...nak kongsi skit eh..Kurung KEJORA tu owner satisfied sesangat with the beading. Kak Erra sulam kemas katanya. (Harap2 dier ikhlas). Ramai juga orang minat pesen KEJORA tu sb nampak lain skit.

Adoi..Kak Erra sejak akhir2 ni bertimpa-timpa pulak terima tempahan. Rasa cam nak bersara pong ada. Dlm keseronokan ada juga 'nyampahnye. Kita ni rambut jer same hitam tp hati ada yg kuning, biru ,merah malah oren pong ada! Nak share gelagat customer ni sbenenarnya yg mcm2 kerenah. Geram bila depa kata "Akak ni sulam lelawa...rega bole kurang?..mahai sgt lah.." Beaders smer mesti pernah tempuhi cam kak erra ni kan??

Meh kita redakan stress ni..1st may tu sempena cuti umum akak tikam bj sendiri n pakai masa dinner enibeseri pd malamnya.(Sebelumnya da tikan skit2) HEhe dah 17 taun akak kawen ghupenya rasa cam baru agi..

Hepi viewing..

Quote:
YAN Dik..ghase2 kak erra ni yg range paling rendah letak rega...

Quote:
IZAN Yalah kan lumrah manusia lgi pun depa carik $$ pun susah..zan awak ada laman baru eh?

Quote:
DAYANG -tk tk...dayang nyer juga cantek2..tergoda akak..

Quote:
JEMME - Awak apa kurangnyer...gempak jer kalau new design tu...apa-apa pun kita berpuashatikan bila hasil kerja kita dinilai baik oleh segelintir...

Quote:
BnTB Alahai tq lar cik beauty...byk ker jaitan tu..? Bekenan akak ngan toke tudung nih tomei jer. Akak dah fenin sbenarnye nih nak siapkan tikam tikam ...jom tikam tikam.

Quote:
NORA yelah Nora da tua akak ni...anak bujang pong da 16 thn.

Quote:
Balkis-Tk sb sudi lawat akak eh...


Wednesday, 29-Apr-2009 08:50 Email | Share | | Bookmark
SELASIH -Syahira

 
Salam..chak..chak semua..ni Kak Erra nak update pulak edisi anak kepada tuanpunya KEJORA tu...Mulanya akak tak nak tikam utk bebudak ni..tp kesian pulak ibunya dok nak tgk anak pompuannye blink2 jugak pada hari kenduri kawen anak buahnya..inilah hasilnya. Akak cuba sesimple yg mungkin sebab kesuntukan masa sebenarnya... .dot...dot zzzz

Quote:
Cik Anggerik- Baru lega setelah abis smer ijau ni..harap2 mei & june da xdak ijau..Tk sebab lawat akak..

Quote:
YAN- Sesuai utk putri2 kite kan?..cumel utk kanak2..


Wednesday, 29-Apr-2009 07:22 Email | Share | | Bookmark
KEJORA -full edition

 
 
 
Salam teman2 /sahabatku di cybermaya. Utk memenuhi permintaan Kak Erra lampirkan KEJORA yg dah siap sepenuhnya last week. Bagi sesape yg masih ingat pd lakaran yg lepas mesti kutuk akak sb bila diteliti balik tak same pong...Betul tak??

Hepi viewing yer NORA (kalau lah cikgu Kak Erra ni sudi, komen plzz) ,cik beauty, Izan, Jemme, Diana,Yan, aiza dan yg lelain yg dok 'scodeng' laman kak erra ni..
Melampau ye akak letak photo byk2??? For those yg tak mo tgk tutup mato jer..

p/s : Panjang bhg leher ni 15in..selalu kita buat 10/8in je kan..sb tuannye bertudung..




Quote:
NORA- tk bebanyak sebab lawat halaman kak erra..Tk sekali lagi cikgu atas komeng pujiang tu..wp sibuk di 'event' diJohor sempat juga jenguk akak..InsyaAllah akak join.

Quote:
YAN-hehe capai jer yang mane bekenan tu..


Monday, 20-Apr-2009 04:17 Email | Share | | Bookmark
WIP -Kejoraku Bersatu

 
Adussss...kenapalah sejak menjak ni akak xdak mood nak tikam tikam nih...pegang jarum mato kuyu..bj ijao(ijao lagi..bln ni 3 pas kaler samo) lum abis2. Tuan dier da tanya nak pi kenduri..

Tuan bj ni kaler tema anak buah kawen ijao apple..so bj anak pompuan dier pong akak tikam2 juga kaler same..juga masih tak siap. Photo kecik sbelah tu bj anaknyelah..Kita tgk dulu leh versi tak siap nih... zzzzzzz masih dlm mood cuti..
Quote:
AIZA - Akhirnya KEJORA ku siap jugak..tapi tunggu pelepasan tuannya dulu eh..lagipun my camera ni da flat..Nanti bila ready akak akan letak sini..chao..


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net