Kak Erra Menerima Tempahan Sulaman Manik & Labuci

By: Kak Erra

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 13-Apr-2009 01:37 Email | Share | | Bookmark
Malam Pertandingan Sulaman Manik&kristal -4Apr 2009

 
 
Salam sejahtera di alam maya..Kak Erra nak kongsi photo beaders smer yg kua news paper..For this week akak tak update kowt pasai sulaman. Tgk siapkan "KEJORA" baru 50%..lembab sket sb masa byk abis kat kenduri kawen..apa-apa pong kita tgk ni..slamat cuci mato eh..Sekalung tahniah utk Puan RJ n Nora serta ajk2 yg lain kerana menjayakan event ni dengan cemerlang 'gah sekali..



Quote:
Nora>>Akak tertaksengaja pulak jd paparazi...amik angilar katekan. So..RJ xmai kat kelas eh..?


Thursday, 9-Apr-2009 03:41 Email | Share | | Bookmark
Alstroemeria -Green Apple

 
 
Salam di persada maya,...teman2 smer hari-hari menjak2 ni Kak Erra dilanda bizi dgn tugas2 harian pejabat. Tak sempat nak update new entry...

Yang Kak Erra nak kongsi ni ialah eksklusif (bagi diri akak yg baru lagi terjerumus dlm aktiviti manik nih)..jom kita tgk apa yg akak nak kongsi ni..

Opsss...nama yang ni ialah..Alstroemeria- Green Apple. Sowi lar ianya agak susah nak sebutkan...

Quote:
Kain lace sulam tampal manik dan labuci


Quote:
Yan..Jemme...ok dah ni...

Quote:
Cik Beauty..ya sulam tampal tp highlight manik & kristal..sesuai utk org bertunang


Wednesday, 1-Apr-2009 03:25 Email | Share | | Bookmark
KEJORA

 
Helo smer..for today Kak Erra rasa tak dak yg menarik yg boleh kita kongsi. Cuma ni ha...kita tgk pattern dulu leh ek...Kak Erra dah wat sketch chenggini. Kain dan manik da ada cuma tunggu nak tikam jer. Lately sibuk plaklah di opis..

Quote:
Kalau Yan teringin chiloks jer Kak Erra xkisah..fenin kpala lah ni tengah tikam baru pringkat awal. Nak jadi apa tak tahu lagi...kena ada daya usaha ni kita tunggu eh hasilnya..

Quote:
Alahai..cik Anggerik..sebab Kak Erra tak pandaile yg kena wat lukisan dulu..kalo trus tikam tak tau pulak apa hasilnya..hehe Tq sb lawat akak ni..Slamt BerDinner eh..akak tak berkesempatan nak join..

Quote:
Cik Beauty ---awak tu dah terror..xyah nak draw-draw lagi..

Quote:
Dipersilakan Zan..
Eeda---ya..permisi sudah diluluskan. Salam perkenalan eh..


Tuesday, 31-Mar-2009 07:46 Email | Share | | Bookmark
Mid-Night Sea-Blue

 
Quote:
Salam...Kak Erra terjumpa photo ni...dah lama peram sbenarnya. Hepi viewing..


Quote:
Info:- yang ni pakai chips stone tak pakai manik mahupun labuci. Sesuai utk djadikan pemberat pada lengan bj..amat sesuai sulam pada kain chiffon, georget atau irritachi. Tapi kalau kain Shantung, SBLine, Thai silk atau Lorenzo Pucci tu tak berapa sesuai...pandangan Kak Erralah.


Monday, 30-Mar-2009 04:43 Email | Share | | Bookmark
TUDUNG - Dark Brown Jeans

 
Sori Frens...ni last tudung yg Kak Erra nak tunjuk kat korang..Bagi yang tak suka bole tutup mate..bagi yang minat tu bole wat kongsi idea eh...


Quote:
Kalau Anggerik nak cuba apa salahnya..kalau bkn utk sendiri boleh wat utk mak ker...kwn2 ker...


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net